ORIENTAL EXPRESS HILVERSUM

ORIENTAL EXPRESS HILVERSUM Heerlijk oosters eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1205 beoordelingen
14 mrt 2019 om 20:07 17u besteld en gekozen voor 17:45 bezorgen. 17:45 word ik gebeld, 2 van mn rollen hebben ze niet, wat ik daarvoor in de plaats wil. 19:00 komt de sushi pas, dus 2u na het bestellen. Sushi was echt heerlijk! Helaas geen stokjes en wasabi
19 feb 2019 om 19:05 Ik bestel hier altijd en elke keer is het weer helemaal super! Top zaak!
17 feb 2019 om 23:50 Heerlijke sushi, super vriendelijk personeel en ook nog snel in huis! Super!
17 feb 2019 om 20:28 Heerlijke sushi gegeten, bestelling optijd bezorgd.
9 feb 2019 om 8:07 Eten was lekker, bezorging duurd te lang
8 feb 2019 om 22:58 I think there has been a change in owner that was the worst sushi I have ever had. Usually order 2/3 times a month from there and won't be doing it again. I don't write reviews usually but had to because this was that bad!
5 feb 2019 om 15:18 De sushi was ontzettend lekker en erg vers!! Snelle bezorging netjes ingepakt. Aardige bezorger. Vaker hier bestellen.
4 feb 2019 om 21:28 Om 12:30 uur een bestelling geplaatst. 10 telefoontjes gepleegd. Daarnaast werd er op een gegeven moment ook niet meer opgenomen en werden we weg gedrukt. Uiteindelijk de bestelling pas om 15:05 in ontvangst mogen nemen, een deel was ook niet meer warm.
31 jan 2019 om 17:42 Om 1730 besteld . Kon niet eerder dan 1845 bezorgd worden. Kreeg wel keurig een telefoontje dat het 15 min later werd. Uiteindelijk pas 1930 bezorgd.
24 jan 2019 om 21:39 Lekker & chill
22 jan 2019 om 21:27 Thuisbezorgd gaf aan dat de bestelling al bezorgd was, maar had nog niks ontvangen. Gebeld en hoorde dat t onderweg was. Het heeft toen nog 20 minuten geduurd. Meeste sushi was prima, echter de epi tempura rol was melig en slap.
16 jan 2019 om 14:51 Heerlijke sushi, bestel hier altijd en heb nooit een klacht gehad